Met advies van Noor naar positief resultaat

“Noor laat zien dat ’t werkt”

Optimale winkelbeleving zorgt voor een toestroom van tevreden klanten. Ze komen graag. De winkel draait goed. Alles klopt. Niets aan de hand.

Wanneer de winkel niet meer naar tevredenheid draait is dat een zorg voor de ondernemende bakker. Die van alles probeert om verbeteringen aan te brengen. Het is nog niet zo eenvoudig om van een afstand naar je eigen zaak te kijken. En tussen de bedrijven door succesvolle veranderingen aan te brengen.

Dat kan Noor als geen ander.

Noor besteedt zorg aan de vraag en de situatie van de bakker of patissier. Ze kijkt vanaf een afstand en leeft zich in. Ze wil weten waar het niet lekker loopt. Is van het overzicht en van de details. Noor is een praktijkmens. Waar dat kan geeft ze direct praktische en bruikbare tips. Die soms verrassend snel tot een positief resultaat leiden. En ze vraagt door. Er is vaak meer aan de hand. Noor luistert en kijkt goed. Met verstand van zaken.

Noor gaat recht op haar doel af. Altijd samen met haar opdrachtgever en met het oog op concrete verbeteringen. Noor biedt maatwerk, zowel in haar manier van kijken als in haar aanpak en gedegen adviezen. En zij doet dat op een manier waarbij de bakker zich gehoord voelt en perspectief ziet. Een adviestraject van Noor hoeft niet langer te duren dan noodzakelijk. En de resultaten mogen er zijn. De omzet van de winkel stijgt, het financiële netto resultaat is naar tevredenheid.

De ondernemer kan weer ademhalen. Is blij met het succes van de winkel die weer lekker draait. Net zoals Noor zelf, die het haar opdrachtgevers van harte gunt dat de zaken weer goed gaan.

Noor is zelfstandig ondernemer. Ze heeft een uitstekend netwerk, collega’s op wie ze altijd een beroep kan doen. Als klankbord, bij vragen, voor de broodnodige expertise. Zodat ze snel resultaat kan leveren. Daar houdt ze van.

Voor een dik adviesrapport hoef je bij Noor niet aan te kloppen. Ze geeft terug wat ze ziet. Met krachtige foto’s van de situatie. Dan zie je in een oogopslag wat er kan veranderen en wat er al aangepakt is. Zo werkt het!