Over Noor

“Noor werkt vanuit haar passie. Ze is een bevlogen vakvrouw”

Noor houdt van haar vak. En ze houdt van mensen. Haar kennis van het winkelvak, haar liefde voor het bakkersambacht en haar gevoel voor de klant zijn haar drijfveren. Ze kijkt, ziet, praat, voelt en ruikt. En ze komt in actie, ze neemt als vanzelf de ander mee. Noor ziet waar het anders kan, waar het beter kan. Haar enthousiasme, kunde en gedrevenheid werken aanstekelijk. Haal Noor je winkel binnen en er gebeurt wat.

Noor is eerlijk.  Ze vertelt geen onzin. Kan ze niet, doet ze niet. Ze vertelt wel waar het op staat. Bakt geen zoete broodjes.

Als jong meisje mocht Noor al meewerken in speciaalzaken. Zowel bij de bakker als bij de slager. Dat vond ze geweldig. Noor is dit blijven doen. Jaren later werd ze filiaalmanager en ook regiomanager. De laatste jaren in loondienst werkte Noor als formulemanager voor bakkerijketens, in binnen- en buitenland. Haar liefde voor het winkelvak is er tot op de dag van vandaag.

Sinds 2015 heeft Noor haar eigen winkel, als dienstverlener. Ze geniet ervan om eigen baas te zijn. Ze doet waar ze goed in is en waar haar hart ligt. Voor haar opdrachtgevers in het midden- en kleinbedrijf gaat ze door het vuur.

Noor is niet voor niets eigen ondernemer. En dat betekent dat ze het ook erg leuk vindt om af en toe een uitstapje te maken in het winkelvak.

Zet haar maar eens in als mysteryshopper. Dat doet Noor met plezier. Je krijgt als opdrachtgever dan een kijkje in Noors beleving als klant. Ook hier heeft ze haar eigen aanpak. Vertrouwd en deskundig. Met oog voor detail brengt ze bruikbare tips mee.

Noor is in zekere zin een vakfanaat. Komt bij veel bakkerijen over de vloer. Weet er ontzettend veel van. En kent overal de weg. Noor neemt jou en je gasten of je collega’s graag mee op ontdekkingstocht. Voor een trendy tour. Naar bijzondere bakkerijen en andere ambachtelijke speciaalzaken zoals de groenteboer en de slager of naar nieuwe concepten in de foodservicebranche.

Noor Wijn geniet van lekker eten en drinken. Hoe kan het anders met zo’n naam? Al jaren verzamelt ze kennis over ingrediënten. Ze proeft ze en deelt die graag met anderen. Kom bij Noor en je wordt verwend met iets bijzonders. Iets lekkers. Dat is echt Noor.

Noor werkt samen met

Jan Buitelaar van Resultsplus

logo-plus-results

Noor in de media

interview op agf.nl
ADN-magazine